Miljø

Miljø

Vårt ansvar

Vi i Assist har et sterkt fokus på miljø, implementerer bærekraftige tiltak og søker kontinuerlig etter måter å redusere vår miljøpåvirkning.

Assist skal ta vare på kloden vår, dette skal vi gjøre gjennom handling. For oss er det avgjørende å ta kloke miljøbevisste valg i hverdagen, samt utarbeide en strategi med utgangspunkt i at vi til enhver tid tenker miljø i vår adferd som individer og selskap.

Ansvar

Retur av EE-avfall

Assist er sitt ansvar bevist og tar imot EE-avfall som vi tidligere har omsatt eller omsetter. Ordningen gjelder også for virksomheter som ønsker å tilbakelevere EE-avfall som en konsekvens av nyinnkjøpt utstyr fra Assist. 

20240402_EE avfall Stock Photo - Color Corrected ORG
Miljofyrtarn-1
Miljø

Miljøpolicy

Vi i Assist skal ta vare på kloden vår, dette skal vi gjøre gjennom handling. For oss er det avgjørende å ta kloke miljøbevisste valg i hverdagen, samt utarbeide en strategi med utgangspunkt i at vi til enhver tid tenker miljø i vår atferd som individer og selskap.

Bærekraft

Vår bærekraftstrategi

Vi ønsker å skape en mer bærekraftig fremtid gjennom å forplikte oss til ambisiøse målsetninger.

Våre hovedmål skal sikre lavere utslipp fra transport, utnytte maksimal levetid på utstyr, kutte i energiforbruk og fremme et inkluderende arbeidsmiljø.

Franzefoss-Lene-og-Maiken

Hjelp oss å bli bedre!

Har dere innspill til hvordan klima- og miljøpåvirkningen av varer eller tjenester kan forbedres hos Assist? Send forslag på e-post.
Vi setter pris på din tilbakemelding!

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.