I produktområdet Print er vi stolte av å kunne tilby alle typer printløsninger fra noen av verdens mest anerkjente produsenter. Levert med førsteklasses lokal service og kompetanse.

Mer om Assist Print

I produktområdet Display har vi lagt alle produkter relatert til skjerm for presentasjon av budskap. Arenareklame, digital skilting. Både selve skjermene og systemene bak.

Mer om Assist Display

Assist Office er vårt produktområde for alt du trenger til kontoret. Hardware, software, post- og papir, E-post, IT-drift i skyen og profilering Alt på et sted og på en månedlig faktura.

Mer om Assist Office

Assist ønsker å være en partner med et innovativt tankesett og som setter kundens behov fremst. Assist Pluss er vårt kundeprogram som gir deg som kunde en unik fleksibilitet og skalerbarhet for deg som kunde ettersom behovene endres.

Mer om Assist Pluss

Nyheter

Assist Flytter!!

ASSIST PÅ FLYTTEFOT!
Tiden går fort. Årene går og oppgaven blir større.

Med vekst i omsetning og i antall ansatte så ser vi oss nødt til å bevege på oss.

 

 

Les mer

Gaselle 2018 og 2019

Vi er veldig stolte av å havne på Dagens Næringslivs liste med gasellebedrifter to år på rad!

 

 

Les mer

Assist Haugesund kåret til Årets Canon-forhandler 2017

Vi har vært på Canon kickoff for 2018 i Oslo, og vi gjorde så og si rent bord under prisutdelingen som vinner av hele 4 priser, blant annet den mest prestisjefylte «ÅRETS FORHANDLER 2017»

Les mer

Assist overtar Per Furrebøe Kontorsenter AS (PFKAS)

Assist Haugesund AS fortsetter ekspansjonen i det lokale markedet for kontormaskiner og overtar fra 1. mai kundeporteføljen til PFKAS i Odda.

Les mer