I produktområdet Print er vi stolte av å kunne tilby alle typer printløsninger fra noen av verdens mest anerkjente produsenter. Levert med førsteklasses lokal service og kompetanse.

Mer om Assist Print

I produktområdet Display har vi lagt alle produkter relatert til skjerm for presentasjon av budskap. Arenareklame, digital skilting. Både selve skjermene og systemene bak.

Mer om Assist Display

Assist Office er vårt produktområde for alt du trenger til kontoret. Hardware, software, post- og papir, E-post, IT-drift i skyen og profilering Alt på et sted og på en månedlig faktura.

Mer om Assist Office

Assist i samarbeid med Telenor og Telekjeden leverer en komplett løsning innen telecom til deg og din bedrift. La oss være din «one-stop-shop» på Tele.

Mer om Assist Tele

Assist ønsker å være en partner med et innovativt tankesett og som setter kundens behov fremst. Assist Pluss er vårt kundeprogram som gir deg som kunde en unik fleksibilitet og skalerbarhet for deg som kunde ettersom behovene endres.

Mer om Assist Pluss

Nyheter

Assist 4 år

Da er vi igjen klare.

Mer innhold kommer i egen invitasjon men sett av:

28. september 

Les mer

Nasjonalt samarbeid med Infoskjermen.no

Vi har inngått samarbeid med infoskjermen.no hvor vi blir leverandør av Hardware til Infoskjermen sine sluttkunder i hele Norge.

 

Les mer

Assist Tele lansert med stor suksess!

Vi gratulerer våre første kunder Tonjer Skilt, Accpron og AOF Trafikkopplæring med ny Telenor Norge avtale fra oss.

Les mer

Assist Haugesund kåret til Årets Canon-forhandler 2017

Vi har vært på Canon kickoff for 2018 i Oslo, og vi gjorde så og si rent bord under prisutdelingen som vinner av hele 4 priser, blant annet den mest prestisjefylte «ÅRETS FORHANDLER 2017»

Les mer

OFC18 – 8 feb. 2018

8. februar inviterer vi igjen til en hyggelig og uformell aften på kaien med OFC18.

Les mer

Assist overtar Per Furrebøe Kontorsenter AS (PFKAS)

Assist Haugesund AS fortsetter ekspansjonen i det lokale markedet for kontormaskiner og overtar fra 1. mai kundeporteføljen til PFKAS i Odda.

Les mer

Assist overtar Canon i Haugesund

Assist overtar Canon Haugesund! – For oss er dette en enorm tillitserklæring. Det betyr enda større trygghet og enda bedre oppfølging for kundene våre, sier daglig leder i Assist, James Persson.

Les mer

Assist blir totalleverandør til Macron

Macron Norge leverer alt innenfor idrett, sport og fritidsbekledning og har spesialisert seg på klubbutstyr, og tilbyr alt fra topp til tå innenfor klær, tilbehør til idrettsanlegget, sportsmedisinsk utstyr, samt trykker alt av bekledning «in-house».

Les mer