I produktområdet Print er vi stolte av å kunne tilby alle typer printløsninger fra noen av verdens mest anerkjente produsenter. Levert med førsteklasses lokal service og kompetanse.

Mer om Assist Print

I produktområdet Display har vi lagt alle produkter relatert til skjerm for presentasjon av budskap. Arenareklame, digital skilting. Både selve skjermene og systemene bak.

Mer om Assist Display

Assist Office er vårt produktområde for alt du trenger til kontoret. Hardware, software, post- og papir, E-post, IT-drift i skyen og profilering Alt på et sted og på en månedlig faktura.

Mer om Assist Office

Assist i samarbeid med Telenor og Telekjeden leverer en komplett løsning innen telecom til deg og din bedrift. La oss være din «one-stop-shop» på Tele.

Mer om Assist Tele

Assist ønsker å være en partner med et innovativt tankesett og som setter kundens behov fremst. Assist Pluss er vårt kundeprogram som gir deg som kunde en unik fleksibilitet og skalerbarhet for deg som kunde ettersom behovene endres.

Mer om Assist Pluss

Nyheter

The World Needs Nata

Av og til så er jobb bare jobb!

Les mer

Falkeid IL satser med Falkeidhallen, vi er med!

Assist er med som sponsor, samarbeidspartner og leverandør. Kan vi så skal vi!

 

 

 

Les mer

Spring sa de!

…og det gjorde vi. Alle og enhver. Sammen og i flokk.

Gaselle 2018

 

 

 

Les mer

Assist 4 år – vel blåst!

Kvikke folk sa de… Fredag hadde vi vår 4 årsdag og vi vil takke alle de 250 gjestene som tok turen. Vi håper alle hadde en hyggelig kveld sammen med folk fra mange flotte bedrifter i vår region.

Les mer

20% på 100% lidenskap!

Assist 4 år nærmer seg – 250 påmeldte – menyen er satt og artisten på veg over fjellet! Du tenker gjerne… «Me é invitert! Me ska på fest! Me ska ha det gøy!» men så kommer den… Den der følelsen som sniker seg innpå deg.. «Eg har ingenting å ha på meg – Garderoben er tomme…»

Les mer

Forhåndsbestillingen på nye iPhone XS & Xs MAX er åpnet!

Apple har lansert tre nye iPhone-modeller. iPhone Xs og Xs Max kan du reservere fra i dag, og iPhone Xr kan reserveres fra den 19.oktober.

Les mer

Arena 18 – Canon Norge inviterte

Denne uken besøkte vi sammen med noen av våre kunder Canon Norge. Hundrevis av kunder og gjester, forelesere av rang og temaer som er i tiden. Alt dette levert sammen med gjestfrihet og ydmykhet. Vi er stolte av å være Canon forhandler!

Les mer

Assist Display vokser

Skjermer, Møterom, LED, Stadion Reklame eller Signage… Vi kaller det Assist Display!

 

Les mer

Multi Industrier ny kunde på Assist Tele

Assist Tele stormer frem! Høy aktivitet og mange kunder som i disse dager vurderer sine avtaler på tele utgjør mange nye kontrakter for oss i Assist.

Les mer

Assist 4 år – bli med på feiringen!

Til kunder og samarbeidspartnere sett av 28. september!

Les mer

Omega signerer med Assist!

Noen fredager er bedre enn andre! Fredag forrige uke var definitivt en av de bedre.

 

 

Les mer