I produktområdet Print er vi stolte av å kunne tilby alle typer printløsninger fra noen av verdens mest anerkjente produsenter. Levert med førsteklasses lokal service og kompetanse.

Mer om Assist Print

I produktområdet Display har vi lagt alle produkter relatert til skjerm for presentasjon av budskap. Arenareklame, digital skilting. Både selve skjermene og systemene bak.

Mer om Assist Display

Assist Office er vårt produktområde for alt du trenger til kontoret. Hardware, software, post- og papir, E-post, IT-drift i skyen og profilering Alt på et sted og på en månedlig faktura.

Mer om Assist Office

Assist ønsker å være en partner med et innovativt tankesett og som setter kundens behov fremst. Assist Pluss er vårt kundeprogram som gir deg som kunde en unik fleksibilitet og skalerbarhet for deg som kunde ettersom behovene endres.

Mer om Assist Pluss

Om oss

Assist Haugesund AS ble etablert i Haugesund sensommeren 2014. Oppstarten den 1. september feiret vi med et barnedåp og inviterte alle våre faddere på åpningsfest. De ansatte på dette tidspunkt var partnerne James Persson, Karl Erik Snarheim, Torgeir Hanstveit og Johannes Helgeland. Per 01.10.19 er vi 11 stk. på lønningslisten. Vi er stolte over at alle våre faddere er våre kunder og at de har stått for hovedparten av vår rekruttering av nye kunder og relasjoner.

Assist omsatte i 2018 for 51MNOK og budsjetterer inneværende år med det samme.

Våre kunder er våre forbilder og vi ønsker at GØY skal være et konstant tilstand i alt vi gjør. Vil du vite mer om oss, Gøyboken eller drift og målsettingene våre i Assist så ta gjerne kontakt med en av oss – Vi går aldri hjem uten å tømme tapt anropslogg.

Idag holder vi til i ny oppussede lokaler – Smedsundet 98 – rett ved kaien og i hjertet av Haugesund.

Velkommen til oss!

Navnet vårt Assist kommer fra det engelske språket og beskrives slik «A pass by a player or players that helps set up a goal». Og akkurat det er det vi lever av. Ja, vi selger Canon og Kyocera printere, multi- funksjonsmaskiner, display og så videre. Men hva vi selger er ikke det viktige i vårt hode. Det er hvordan vi kan hjelpe deg i din hverdag til å bli bedre.

Ungt selskap, rik historie.

Assist er et ungt selskap, men vi har en rik historie. Mye har skjedd på kort tid,
og vi er i stadig utvikling. Her kan du lese litt om veien frem til der vi er i dag.