I produktområdet Print er vi stolte av å kunne tilby alle typer printløsninger fra noen av verdens mest anerkjente produsenter. Levert med førsteklasses lokal service og kompetanse.

Mer om Assist Print

I produktområdet Display har vi lagt alle produkter relatert til skjerm for presentasjon av budskap. Arenareklame, digital skilting. Både selve skjermene og systemene bak.

Mer om Assist Display

Assist Office er vårt produktområde for alt du trenger til kontoret. Hardware, software, post- og papir, E-post, IT-drift i skyen og profilering Alt på et sted og på en månedlig faktura.

Mer om Assist Office

Assist ønsker å være en partner med et innovativt tankesett og som setter kundens behov fremst. Assist Pluss er vårt kundeprogram som gir deg som kunde en unik fleksibilitet og skalerbarhet for deg som kunde ettersom behovene endres.

Mer om Assist Pluss

Om oss

Assist ble etablert sommeren 2014 og har siden den gang hatt en fin vekst og er av Dagens Næringsliv kåret til Gasellebedrift tre år på rad.
Vi er nå 13 ansatte og har en årlig omsetning på ca 65 MNOK. Vi har vårt hovedkontor i Haugesund, med avdelingskontorer i Odda og på Stord.

Vi leverer tjenester til bedriftsmarkedet innen:

• IT løsninger
• AV løsninger
• Utskriftsløsninger

Kom gjerne innom oss i Haugesund, nærmere bestemt Smedasundet 98 – rett ved kaien og i hjertet av Haugesund.

Velkommen til oss!

Ungt selskap, rik historie.

Assist er et ungt selskap, men vi har en rik historie. Mye har skjedd på kort tid,
og vi er i stadig utvikling. Her kan du lese litt om veien frem til der vi er i dag.