23. januar 2024

Lean konferanse 2023

Inspirerende dager på Lean-konferansen i Stavanger!

Skjermbilde-2024-01-23-kl.-10.48.10

I løpet av de siste dagene har vår dedikerte duo, Markus og Lene, vært i hjertet av Stavanger for å delta på årets Lean-konferanse 2023! Med en fullpakket plan har de fordypet seg i to dager fylt med innsikt, erfaringer og inspirasjon fra en imponerende samling av bransjeeksperter.

Årets Lean-konferanse, med temaet «MORGENDAGENS VINNERE har vært en påminnelse om viktigheten av å jobbe smartere for å ta vare på våre ressurser og være forberedt på utfordringene som fremtiden bringer

Vi vil rette en stor takk til arrangørene av årets Lean-konferanse for å skape en plattform som har inspirert og utfordret tankesettet vårt. Som stolte deltakere tar vi med oss verdifulle lærdommer og ser frem til å implementere nye ideer og metoder i vårt daglige arbeid. Dette var virkelig en opplevelsesrik reise, og vi ser frem til å dele våre nye perspektiver med resten av vårt team og samarbeidspartnere. Takk for en fantastisk konferanse Stavanger – vi tar med oss inspirasjonen og entusiasmen tilbake til Assist.

lean-1

lean-2