27. juni 2023

We did it again

Nå er også Assist Kristiansand blitt Miljøfyrtårn og vi kan med stolthet si at alle våre avdelinger er miljøsertifisert!

assist-miljofyrtarn-powerpoint61-Skrivebeskyttet-1046x589

Nå er også Assist Kristiansand blitt Miljøfyrtårn og vi kan med stolthet si at alle våre avdelinger er miljøsertifisert!

Vår dyktige prosjektgruppe har arbeidet hardt og med stort miljøfokus skal vi fortsette å utvikle Assist og samtidig sørge for at kundene får levert tjenester på en mest mulig bærekraftig måte.

Vårt hovedfokus er å redusere vår miljøpåvirkning, og dette krever at vi utfordrer oss selv til å oppnå stadig mer. Vi har en klar forpliktelse til å forbedre oss og heve våre egne standarder. Hvert år gir oss en mulighet til å bli en bedre versjon av oss selv og oppnå nye nivåer av miljøvennlighet. Og vi er fast bestemt på å utvikle oss for å skape en mer bærekraftig fremtid.

Assist er forpliktet til å bidra til en bedre og mer bærekraftig fremtid. Vi har satt oss ambisiøse mål som vil hjelpe oss med å redusere klimafotavtrykk fra transport, øke salget av brukt utstyr for å minske avfallsmengden, sikre et godt og inkluderende arbeidsmiljø, og redusere energiforbruket på lager