20. oktober 2023

Canon messen 2023 i Tyskland

Skjermbilde-2023-10-19-kl.-09.53.31

Velkommen til Assist – vi er ditt førstevalg for kvalitetskopiering og utskriftstjenester!

Vår fantastiske kopimaskin- og printekspert Torgeir som har tatt turen til Tyskland for å delta på Canon-messen 2023.

Skjermbilde-2023-10-19-kl.-10.04.39

Han er vår dedikerte ekspert, er på oppdrag for å utforske de aller nyeste trykkinnovasjonene og teknologiske fremskrittene.

Dette gjør han for å sikre at vi alltid kan tilby våre kunder førsteklasses kvalitet og være i forkant av utviklingen innen bransjen.

På Canon-messen får han eksklusiv tilgang til cutting-edge produkter og løsninger som vil bidra til å forme fremtidens utskriftsopplevelse.

Vi setter høye standarder for oss selv, og vår dedikerte innsats for å være oppdatert på de nyeste trykkteknologiene er en del av vårt løfte om å levere uovertruffen service til våre kunder.

Vi er overbevist om at ved å være på forkant av utviklingen, vil vi kunne møte enhver utfordring og sikre at våre kunder alltid får det beste resultatet.

Hos Assist jobber vi hardt for å være forberedt på suksess uansett hva fremtiden måtte bringe.

Vår visjon er å være bransjeledende innen kopiering og utskrift, og Torgeirs deltakelse på Canon-messen er bare en av måtene vi sikrer at vi er på rett spor. Vi er stolte av vår evne til å tilpasse oss endringer og implementere de nyeste teknologiene for å imøtekomme våre kunders unike behov.

Ønsker du skreddersydde utskriftsløsninger?

Ønsker du skreddersydde utskriftsløsninger som passer perfekt til dine unike krav? Vi har ekspertisen du trenger. La oss hjelpe deg med å holde tritt med det siste.

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.