26. september 2023

Bærekraftsdagen

I september var vi stolte deltakere på Bærekraftsdagen, en initiativrik konferanse arrangert av næringsforeningen Haugalandet. Bærekraftsdagen, et grønt møtepunkt for de som søker muligheter i det grønne skiftet, kaster lys på de tre avgjørende dimensjonene for bærekraftig utvikling: Økonomi, miljø og sosiale forhold.

Skjermbilde-2024-01-23-kl.-13.03.57

Dagen ble fylt med innsiktsfulle diskusjoner, engasjerende presentasjoner og muligheten til å utforske innovative tilnærminger til bærekraft. Vi ble inspirert av et mangfold av perspektiver, fra økonomiske strategier som fremmer ansvarlige forretningspraksiser til miljøvennlige løsninger som reduserer vår påvirkning på planeten. Den sosiale dimensjonen ble også fremhevet, med fokus på hvordan bærekraftige initiativer kan skape positive endringer i samfunnet.Vår deltakelse på Bærekraftsdagen har styrket vår forståelse av de komplekse sammenhengene mellom økonomi, miljø og samfunn. Vi er forpliktet til å integrere disse lærdommene i vårt daglige arbeid, og ser frem til å ta initiativ for å forme en mer bærekraftig fremtid.

baerekraftsdagen-3
baerekraftsdagen-1-2
barn-miljo

Takk til næringsforeningen Haugalandet for å skape denne verdifulle arenaen som gir næring til ideer og inspirasjon. Sammen kan vi gjøre en forskjell!

Barnas holdning til bærekraft utvikling er noe vi alle kan lære av. Inspirerende dag med gode foredragsholdere på Bærekraftsdagen. Takk til Næringsforeningen Haugalandet som stelte i stand. – Lene