Print

I produktområdet Print er vi stolte av å kunne tilby alle typer
printløsninger fra noen av verdens mest anerkjente produsenter.
Levert med førsteklasses lokal service og kompetanse.

Les mer
Display

I produktområdet Display har vi lagt alle produkter relatert
til skjerm for presentasjon av budskap. Arenareklame,
digital skilting. Både selve skjermene og systemene bak.

Les mer
IT

Assist leverer alt du trenger til kontoret.
Hardware, software, post- og papir, E-post, IT-drift i skyen og profilering
Alt på et sted og på en månedlig faktura.

Les mer

TK Gruppen signerer avtale med Assist

TK Gruppen og Assist har i dag signert en langsiktig avtale på leveranse av IT-tjenester og utstyr i hele NorgeFor oss i TK Gruppen var det viktig å finne en leverandør på tjenestene som ivaretar vårt behov for rask og god support i en hektisk hverdag.
Videre var også et stort poeng for oss å få samlet disse tjenesten hos samme leverandør, dette for å sikre en god og effektiv innkjøpsavtale som gir verdi for alle våre enheter rundt om i landet

Svein Ove Vetrhus, TK Gruppen

TK Gruppen (Transportkompetanse) og Assist har i dag signert en langsiktig avtale på leveranse av IT Drift, IT utstyr, utskriftsløsninger og møteromsutstyr til alle gruppens selskaper i hele Norge. Avtalen innebærer blant annet leveranser fra Canon, Samsung, Lenovo og Appex.

«Vi har lenge hatt lyst til å jobbe tettere med TK Gruppen og endelig skal vi nå få bistå dem på hele tjenestespekteret vårt. Gjennom vårt unike samarbeid med Appex kan vi nå gi TK Gruppen sine ansatte den gode supporten de fortjener på alt av IT relaterte tjenester. Vårt avtalekonsept Assist Pluss sørger også for en dynamisk avtale som til enhver tid vil være tilpasset TK Gruppen sitt behov.»

Kalle Snarheim, Assist

Interessant?