I produktområdet Print er vi stolte av å kunne tilby alle typer printløsninger fra noen av verdens mest anerkjente produsenter. Levert med førsteklasses lokal service og kompetanse.

Mer om Assist Print

I produktområdet Display har vi lagt alle produkter relatert til skjerm for presentasjon av budskap. Arenareklame, digital skilting. Både selve skjermene og systemene bak.

Mer om Assist Display

Assist Office er vårt produktområde for alt du trenger til kontoret. Hardware, software, post- og papir, E-post, IT-drift i skyen og profilering Alt på et sted og på en månedlig faktura.

Mer om Assist Office

Assist ønsker å være en partner med et innovativt tankesett og som setter kundens behov fremst. Assist Pluss er vårt kundeprogram som gir deg som kunde en unik fleksibilitet og skalerbarhet for deg som kunde ettersom behovene endres.

Mer om Assist Pluss

TK Gruppen signerer avtale med Assist

TK Gruppen og Assist har i dag signert en langsiktig avtale på leveranse av IT-tjenester og utstyr i hele NorgeFor oss i TK Gruppen var det viktig å finne en leverandør på tjenestene som ivaretar vårt behov for rask og god support i en hektisk hverdag.
Videre var også et stort poeng for oss å få samlet disse tjenesten hos samme leverandør, dette for å sikre en god og effektiv innkjøpsavtale som gir verdi for alle våre enheter rundt om i landet

Svein Ove Vetrhus, TK Gruppen

TK Gruppen (Transportkompetanse) og Assist har i dag signert en langsiktig avtale på leveranse av IT Drift, IT utstyr, utskriftsløsninger og møteromsutstyr til alle gruppens selskaper i hele Norge. Avtalen innebærer blant annet leveranser fra Canon, Samsung, Lenovo og Appex.

«Vi har lenge hatt lyst til å jobbe tettere med TK Gruppen og endelig skal vi nå få bistå dem på hele tjenestespekteret vårt. Gjennom vårt unike samarbeid med Appex kan vi nå gi TK Gruppen sine ansatte den gode supporten de fortjener på alt av IT relaterte tjenester. Vårt avtalekonsept Assist Pluss sørger også for en dynamisk avtale som til enhver tid vil være tilpasset TK Gruppen sitt behov.»

Kalle Snarheim, Assist

Karl Erik Snarheim

Daglig leder / partner

kalle@assist.no

47 04 26 91

Interessant?