Noen har sikkert lagt merke til det! Haugesund Stadion har fått en aldri så liten oppgradering.

191 meter med nye LED boards og 32 m2 med ny Storskjerm.

Ytterligere 32 m2 med Storskjerm blir levert innfor 2020 sesongen. Da skal den monteres i søndre sving sammen med nybygget til A Utvik og ny tribune. Det som vil fremstå som en ny del av Haugesund Stadion.

 

LED bannere og digital skilting finnes i uendelige ulike format og versjoner og med like mange ulike fremvisningsverktøy og styringsverktøy. Behov for piksler (oppløsning), avstand og opplevelse av produktene definerer en type standard for reklame «boards» som skal være laget for formålet og være av typen » Sports Perimeter»

 

Sponsor 

Assist har vært med i sponsorlauget til FK Haugesund helt siden selskapet så dagens lys i 2014 og vi er inne som draktsponsor hos FK Haugesunds Rekrutt-lag. Nå går vi  enda tyngre inn i samarbeidet med FK Haugesund og tar steget opp som Gullmåke i sponsorporteføljen. Og de gjør vi helt frem til 2023.

Gjennom vår leveranse av Display, denne gangen av typen INFILED LED boards, etablerer vi oss ikke bare som partner til klubben  men og med et solid fotavtrykk i markedet.

Kort om Produktet som er levert til Haugesund Stadion

–  191 meter levert langside og kortside.

–  2 x 32 m2 Storskjerm.

– p13 Pixel Pitch.

– SMD teknologi.

– 5000 nits.

– Alle LED og Rammer kan byttes/skiftes ut/vedlikeholdes separat og som egne enheter på under 1 minutt.

– Gummidekslet topp.

– All dokumentasjon som, CE godkjenning, samsvarserklæring og produktmanualer inkluderes. Alt skal være levert på norsk og kunne besvares når dere kommer med deres forespørsel. 

 

Oppetidsgaranti og responstid – vi er bevisste!

Oppetid er viktig når det kommer til dette produktet da det selges reklametid og sendetid. Ved nedetid etterlever ikke Kunden sine avtaler og kontrakter med sponsorer.

I tillegg til drift får du førsteklasses support når du trenger det. Assist tilbyr service, drift, vedlikehold og kompetanse-utvikling. Vi er bare en telefonsamtale, mail eller chat unna. Våre høyt sertifiserte konsulenter kan ta over skjermen din og gi hjelp direkte mens du følger med på hva som skjer.

Vi har ingen tastevalg på support-telefonen. Når du ringer 09456 kommer du rett til folk som kan hjelpe deg.

Ved en evt. levering til deg som kunde vil vi utarbeide en plan sammen med deg som skaper så mye trygghet som mulig:

– Forprosjekt og testperiode

– Oppstartsdagen

–  Prøveperioden

–  Godkjenningsdagen

 

 

Kontakt oss for mer info:

https://assist.no/kontakt/

Nyttige linker :

http://www.fkh.no/nyheter/blir-ny-gullmake

https://assist.no/produkt/assist-display/

https://assist.no/om-oss/