I produktområdet Print er vi stolte av å kunne tilby alle typer printløsninger fra noen av verdens mest anerkjente produsenter. Levert med førsteklasses lokal service og kompetanse.

Mer om Assist Print

I produktområdet Display har vi lagt alle produkter relatert til skjerm for presentasjon av budskap. Arenareklame, digital skilting. Både selve skjermene og systemene bak.

Mer om Assist Display

Assist Office er vårt produktområde for alt du trenger til kontoret. Hardware, software, post- og papir, E-post, IT-drift i skyen og profilering Alt på et sted og på en månedlig faktura.

Mer om Assist Office

Assist i samarbeid med Telenor og Telekjeden leverer en komplett løsning innen telecom til deg og din bedrift. La oss være din «one-stop-shop» på Tele.

Mer om Assist Tele

Assist ønsker å være en partner med et innovativt tankesett og som setter kundens behov fremst. Assist Pluss er vårt kundeprogram som gir deg som kunde en unik fleksibilitet og skalerbarhet for deg som kunde ettersom behovene endres.

Mer om Assist Pluss

Handle

Rask respons & levert på døren!

Travel hverdag og vil bare få det gjort?

Her kan du raskt og enkelt gi oss et hint om at du vil ha et tilbud på små enkle behov uten å bruke masse tid på det!

Her kan du feks. be om tilbud på:

– Headset, Øreplugger, Pods..

– Telefoner, beskyttelser, deksler..

– Lap Top, Pc, Skjermer, Displayer, Pad..

– Kortprinter, RFID kort, Adgangskort..

– Koplinger, ledninger, overganger..

             …Ja, alt du kan tenke deg 😉

Fyll ut raskt og motta et raskt svar fra riktig ansatt med riktig kompetanse! Jeg garanterer rask respons! – James  / Daglig leder

Gi oss en rask beskrivelse på antall, type ønsker og betingelser. Bruk gjerne linker til spesifiaksjoner og bilder. Det mer vi vet , jo bedre sluttresultat!

Kontakt oss