Print

I produktområdet Print er vi stolte av å kunne tilby alle typer
printløsninger fra noen av verdens mest anerkjente produsenter.
Levert med førsteklasses lokal service og kompetanse.

Les mer
Display

I produktområdet Display har vi lagt alle produkter relatert
til skjerm for presentasjon av budskap. Arenareklame,
digital skilting. Både selve skjermene og systemene bak.

Les mer
IT

Assist leverer alt du trenger til kontoret.
Hardware, software, post- og papir, E-post, IT-drift i skyen og profilering
Alt på et sted og på en månedlig faktura.

Les mer

Assist overtar Per Furrebøe Kontorsenter AS (PFKAS)

Assist Haugesund AS fortsetter ekspansjonen i det lokale markedet for kontormaskiner og overtar fra 1. mai kundeporteføljen til PFKAS i Odda.

Vi er overbevist om at dette er positivt for kundene fra begge selskapene og Assist øker med dette sin tilstedeværelse innen support, service og oppfølging i regionen

James Persson, daglig leder i Assist

– Assist ønsker å ekspandere gjennom strategiske oppkjøp og allianser. Vi er derfor veldig fornøyd med avtalen med PFKAS hvor vi overtar kundeporteføljen i Odda og samtidig inngår et spennende og langsiktig samarbeid med Odda som region.

Om Assist Haugesund

Assist Haugesund tilbyr løsninger innen print, IT og kommunikasjon. Selskapet har sterke krefter i ryggen og forhandler produkter fra blant annet Canon, Kyocera og Appex.

Assist fokuserer på lokal tilstedeværelse med lokale konsulenter, lokale teknikere, lokalt servicesenter driftet av lokale medarbeidere.
Derfor er det gledelig at lokal eier og medarbeidere Erik Hultstrand blir med oss i Assist Haugesund AS videre og Tore Petter Stensland vil være en viktig brikke for videre vekst i Odda regionen.

Haugesund, 30.03.2016

James Persson
Partner og daglig leder i Assist

Tor Petter Stensland
Eier Odda Holding AS

Nøl ikke med å ta kontakt om du har spørsmål, enten til James Persson, Daglig Leder i Assist på 982 29 460 – james@assist.no eller Tor Petter Stensland, Odda Holding på: Mobil: 913 11 981 eller Epost: torpetter@tveit.no