Print

I produktområdet Print er vi stolte av å kunne tilby alle typer
printløsninger fra noen av verdens mest anerkjente produsenter.
Levert med førsteklasses lokal service og kompetanse.

Les mer
Display

I produktområdet Display har vi lagt alle produkter relatert
til skjerm for presentasjon av budskap. Arenareklame,
digital skilting. Både selve skjermene og systemene bak.

Les mer
IT

Assist leverer alt du trenger til kontoret.
Hardware, software, post- og papir, E-post, IT-drift i skyen og profilering
Alt på et sted og på en månedlig faktura.

Les mer

Assist ekspanderer til Kristiansand

Assist ekspanderer og kjøper Sharp Center Kristiansand. Selskapet er markedsledende på digitale dokumentløsninger i sitt distrikt og tilfører Assist en omsetning på ca. 15 mill. og 6 dyktige ansatte.

Vi har veldig tro på vårt konsept og vi er veldig glade for å få Sharp Center Kristiansand med oss på laget. Per og gjengen hans har lang erfaring, høy kompetanse og en stor kundemasse.

Kalle Snarheim, daglig leder Assist

– Vi er veldig glade for å få Sharp Center Kristiansand med oss på laget. Per og gjengen hans har lang erfaring, høy kompetanse og en stor kundemasse. Med oppkjøpet får vi dermed et solid fotfeste i Agder og et nytt geografisk markedsområde for Assist, sier Kalle Snarheim, daglig leder i Assist.

Selskapet i Kristiansand vil endre navn til Assist Kristiansand, men det er også den eneste endringen kundene vil merke på kort sikt.

– Vi gleder oss til å bli en del av Assist og ser fram til å etterhvert kunne tilby flere produkter og tjenester til våre gode kunder, sier Per S. Ekra, daglig leder i Sharp Center Kristiansand. Assist har imponert oss med sitt konsept og vi tror sammenslåingen vil være veldig positiv for både oss og våre kunder.

Assist skal videre ut i Norge

Oppkjøpet i Kristiansand er bare starten på en strategisk satsing for Assist.

– Vi har veldig tro på vårt konsept hvor vi kombinerer tradisjonelle utskriftsløsninger med skjermløsninger, møteromsoppsett og IT utstyr. Vi leverer til både store og små bedrifter, og har en fleksibel finansieringsmodell kombinert med høy kompetanse i vårt tekniske apparat som gjør det enklere for kundene. Skulle de rette mulighetene dukke opp er vi derfor klare for å ta nye steg rundt omkring i Norge, sier Kalle Snarheim.

Om Assist

Assist tilbyr utskriftsløsninger, digital skilting, møteromsløsninger og IT utstyr. Selskapet har 20 ansatte og omsetter i 2021 for ca. 80 millioner fra kontorer i Haugesund, Odda, Stord og Kristiansand. Assist har sterke krefter i ryggen og forhandler produkter fra blant annet Canon, Sharp, Ricoh og Samsung.

For mer informasjon, kontakt:
Kalle Snarheim, daglig leder i Assist, 470 42 691, kalle@assist.no,
Per S. Ekra, daglig leder i Assist Kristiansand, 907 86 053, per@sck.no