Print

I produktområdet Print er vi stolte av å kunne tilby alle typer
printløsninger fra noen av verdens mest anerkjente produsenter.
Levert med førsteklasses lokal service og kompetanse.

Les mer
Display

I produktområdet Display har vi lagt alle produkter relatert
til skjerm for presentasjon av budskap. Arenareklame,
digital skilting. Både selve skjermene og systemene bak.

Les mer
IT

Assist leverer alt du trenger til kontoret.
Hardware, software, post- og papir, E-post, IT-drift i skyen og profilering
Alt på et sted og på en månedlig faktura.

Les mer

Assist blir Canon Norge sin forhandler i Agder!

Det er en glede å kunne fortelle at Assist Kristiansand AS overtar som eneste forhandler for Canon i hele Agder fra og med 1. oktober. Dette betyr at vi dermed vil tilby hele Canon Norge sitt tjenestespekter som er rettet mot bedriftsmarkedet, deriblant multifunksjonsmaskiner, programvareløsninger og storformat.

Vi gleder oss til å fortsette å bistå våre kunder i Agder på best mulig måte og ser også frem til alle de nye flotte bekjentskapene som denne avtalen vil gi oss.

Per S. Ekra, daglig leder Assist Kristiansand

Hva betyr dette for kundene?

Våre eksisterende kunder vil ikke oppleve noen forskjell og vi skal yte samme gode service som Kristiansand Kontorsenter har gjort i Agder siden oppstarten i 2003. Menneskene er de samme og alle henvendelser gjøres på samme måte som tidligere.

Som en del av avtalen skal vi også overta drift og service hos alle Canon Norge sine nasjonale kunder i regionen, dette er et betydelig antall kunder og vil gi Assist Kristiansand AS økt arbeidsmengde og  økonomisk vekst.

Det er også hyggelig at overtakelsen vil  skape flere arbeidsplasser, vi ser for oss å øke antall ansatte i Agder fra 5 til 10 personer i løpet av det neste året. Dette gjelder både ved kontoret vårt i Kristiansand, men vi ser også for oss å etablere 1-2 nye kontorer i Agder for å komme tettere på kundene i de forskjellige delene av fylket.

I løpet av september flytter vi også til nye flotte lokaler på Kartheia. Her vil vi ha kontorer, showrom og lager for å kunne hjelpe kundene våre på best mulig måte.

 

Vi gleder oss til å fortsette å bistå våre kunder i Agder på best mulig måte og ser også frem til alle de nye flotte bekjentskapene som denne avtalen vil gi oss.

 

Eventuelle spørsmål kan rettes til:

Per S. Ekra
Daglig leder i  Assist Kristiansand AS
90 78 60 53 / per@assist.no