Print

I produktområdet Print er vi stolte av å kunne tilby alle typer
printløsninger fra noen av verdens mest anerkjente produsenter.
Levert med førsteklasses lokal service og kompetanse.

Les mer
Display

I produktområdet Display har vi lagt alle produkter relatert
til skjerm for presentasjon av budskap. Arenareklame,
digital skilting. Både selve skjermene og systemene bak.

Les mer
IT

Assist leverer alt du trenger til kontoret.
Hardware, software, post- og papir, E-post, IT-drift i skyen og profilering
Alt på et sted og på en månedlig faktura.

Les mer

Flyttbar prosjektor – tilpasningsdyktig og installasjonsfri løsning

Fremtiden tilhører intelligente møbler som Artome M10.

Assist ønsker å være en partner som står for et innovativt tankesett. Vi vil derfor presentere dere for projektoren Artome

Artome M10 er neste generasjons alt-i-ett-løsning som kombinerer høyteknologi med vakkert design. Artome M10 kommer med en integrert Epson-laserprojektor, innebygd lydsystem og videokonferansefunksjon.

Artome er en AV-teknologi som blir effektivt integrert i rom. Siden dette er en flyttbar løsning, fjernes ethvert behov og kostnader tilknyttet installasjon og kobling.

Vi tilbyr en løsning som vil overraske med rask og effektiv organisering av et møte – bare koble den til en enhet med en HDMI-kabel eller gå trådløst!

Fleksibilitet

Projektoren er et fleksibelt møbel som enkelt kan flyttes fra en plass til en annen. Den forvandler ethvert rom til læring eller samarbeid og samtidig øker den effektiviteten og plassutnyttelsen.

Høykvalitetsbilde

Projektoren muliggjør tilpasningsdyktige bildestørrelser for møter og presentasjon. Kun en lys vegg eller et lerret trengs som visningsflate for å fullføre oppsettet. Uansett størrelsen på publikum er projektoren egnet for tydelig kommunikasjon for alle i rommet. Bildestørrelsen forstørres ved å flytte Artome M10 kun litt lenger bort fra veggen. Projektoren trenger ikke å være langt fra veggen for maksimal bildestørrelse på 150 tommer.

Egnet lydsystem

Lydanlegget egner seg for større arrangementer og ved behov kan opplevelsen forbedres med eksterne høyttalere. Projektoren støtter også plug-and-play-tilkoblinger til mikrofoner. Denne teknologien gjør at lyden og bildet kan fungere sømløst sammen i alle situasjoner

Nordisk design

Projektoren er laget for universelle behov. Det er en kombinasjon av markedsledende projektorteknologi, fyllt med finsk teknologi og pakket inn i et minimalistisk nordisk design. Rammen er laget av bjørk kryssfiner og kommer i en rekke farger, slik at den passer inn overalt.

Artome M10 – En ideell løsning til:

Åpne kontorer

Den bærbare presentasjonsløningen eliminerer behovet for planlegging, installasjon og kabling. Artome M10 reduserer de totale byggekostnadene

Skoler og universiteter

Stutter hybrid luring og dynamisk læringsmiljø. Denne projektoren muliggjør fullt tilpassningsdyktig bildestørrelse, slik at du kan skape et rom for læring hvor som helst.

Konferanse

Avholde konferansene og arrangementene dine i historiske rom? Nå er mulighetene dine uendelige. Du kan arrangere et møte på et unikt sted uten å tenke på installasjonsbehov.

Hoteller

Konferanser er møter, der vi ønsker å dele vår kunnskap, erfaring, observasjoner og utveksle informasjon om temaer som er interessante for oss og bare ha det hyggelig. Organiseringen av en konferanse på hotellet lar oss oppnå akkurat en slik atmosfære. Et ideelt rom bør være komfortabelt og moderne. Takket være Artoma-projektoren kan du gjøre gjestenes opphold ennå mer attraktiv ved å skape nye muligheter. Nå kan de holde møter på en plass som er tilpasset deres behov.

Denne prosjektoren er for deg hvis

  • Du setter pris på raske og enkle teknologiske løsninger
  • Funksjonalitet og god design henger, ifølge deg, alltid sammen
  • Du bruker projektoren til å krydre opptreden eller teamarbeidet
  • Du trenger en smart alt-i-ett løsning uten en fast installasjon
  • Du trenger noe som kan brukes med alle trådløse enheter eller via HDMI-kabel

Tekniske spesifikasjoner

Dimensjoner52 W x 80 H x 47,5 D cm
Vekt49kg
ProsjektorEpson EB-805F
Projeksjonsstørrelse60″ – 150″
Lysstyrke5000 lm
LydsystemInnebygd 2.1 – høyttalersystem
Max. SPL 108 dB @ 1 m
Tilkobling2 x HDMI in
1 x HDMI out
2 x Mic in
Stereo Audio out (balanced)
HDBaseT

Har du flere spørsmål?
Ta kontakt med oss

Andreas Olsson

Salgsleder
957 81 669
andreas@assist.no