Print

I produktområdet Print er vi stolte av å kunne tilby alle typer
printløsninger fra noen av verdens mest anerkjente produsenter.
Levert med førsteklasses lokal service og kompetanse.

Les mer
Display

I produktområdet Display har vi lagt alle produkter relatert
til skjerm for presentasjon av budskap. Arenareklame,
digital skilting. Både selve skjermene og systemene bak.

Les mer
IT

Assist leverer alt du trenger til kontoret.
Hardware, software, post- og papir, E-post, IT-drift i skyen og profilering
Alt på et sted og på en månedlig faktura.

Les mer

Året som har gått

Det nærmer seg juleferie og vi kan se tilbake på nok et år preget av pandemi. For oss og våre tjenesteområder har Covid-19 også ført med seg nye muligheter. Les om vår utvikling gjennom 2021, vår satsning for 2022, og hva de ansatte har valgt å gjøre med julegaven til de ansatte i år.

Det nærmer seg juleferie og vi kan se tilbake på nok et år preget av pandemi. Assist har ikke blitt direkte berørt av Covid 19 på samme måte som andre deler av næringslivet, vi har verken sett nødvendigheten av permitteringer eller vurdert nedbemanning. For de tjenesteområdene som vi driver innen så har det heller vært litt motsatt effekt og det har gitt oss muligheter til å skape en bærekraftig satsing inn mot områder som vi har et ønske om å etablere oss i. Dette har gjort at vi i løpet av året har økt antall ansatte i Haugesund, etablert oss i Kristiansand, samt har valgt en satsing i Oslo med oppstart fra Januar 2022. 

Med fokus på kompetanseheving både gjennom rekruttering og intern skolering så føler vi oss klar for å ta fatt på de oppgavene som ligger foran oss. Listen på de flotte menneskene som jobber i Assist nærmer seg nå 25 personer og vi er fryktelig stolt over at alle disse finner Assist som en attraktiv å trygg arbeidsplass. 

Normalt sett har vi hatt en tradisjon for å gi en oppmerksomhet til de ansatte i julegave, men i år ønsket våre ansatte det annerledes. Gjennom året har vi gjennom mediene kunnet se at det er mange som sliter, også i et så rikt og velstående land som Norge. Våre ansatte har derfor ønsket at pengene heller gis til noen som trenger det mer. Valget falt da på Kirkens Bymisjon og deres lokale engasjement for å gi en bedre jul til noen av de som trenger det. Vi har derfor i dag overlevert 40 gavekort på 500 kr som vi håper at kommer godt med i det flotte arbeidet som Kirkens bymisjon utfører. 

Les/hør mer om den flotte innsatsen fra kirkens bymisjon her: 

https://radio102.no/nyheter/aktuelt-lokalt/henger-opp-julegaveonsker-pa-juletreet-pa-oasen-i-dag-95979/

Med dette ønsker vi alle en riktig god jul! 

Hilsen oss i Assist